چرا به مشاوره مالیاتی نیاز داریم ؟
مشاوره مالی و مالیاتی از مهمترین خدمات ما جهت آگاه سازی مدیران , صاحبان مشاغل و کسب کار های مختلف می باشد . بسیاری از صاحبان مشاغل که جزو پرداخت کنندگان مالیاتی قرار دارند به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا حتی با دارا بودن دانش کم و نادرست در امور مالیاتی دچار اشتباهات فراوان و جبران ناپذیری خواهند شد که در نهایت مجبور به پرداخت بخش زیادی از درامد خود به عنوان مالیات می شوند.

قوانین پیچیده مالیاتی , بخشنامه های متعدد هر ساله , تغییرات قوانین , ابهام در قوانین و … از دلایل مهم نیاز کسب کار ها و مشاغل به مشاوره مالیاتی می باشند همچنین همه موارد ذکر شده ایجاد یک گزارش مالی , جهت امور مالیاتی را کاری بسیار دشوار و تخصصی کرده است .
بهرمندی از یک مشاوره مالیاتی تنها راهی است که می تواند کسب کار شما را از پرداخت مالیات سنگین نجات دهد که حتی در مواقعی خسارات جبران ناپذیری را به همراه دارد.
از وظایف این مجموعه در قالب مشاوره مالیاتی می توان به موارد زیر نیز اشاره نمود :
مشاوره تخصصی مالیات بر ارزش افزوده

قبل از هر چیزی باید بدانیم که مالیات بر ارزش افزوده چیست به زبان ساده می توان بیان کرد که ارزشی که در هر مرحله به کالا یا خدمات افزوده میشود. همانطور که مشخص است و پیشتر نیز گفته شد، ارزش افزوده مربوط به کالا یا خدماتی است که زنجیرهای چندمرحلهای از تولید تا مصرف دارند.
مشاوره تخصصی معافیت های مالیاتی
همه مشاغل و کسب کار ها موظف به پرداخت مالیات می باشند ولی در بسیاری از موارد قانون گذار با ارائه لوایح قانونی برخی از شرکت ها را از کل و یا برخی موارد مالیاتی معاف اعلام نموده که باید شرکت ها در هنگام محاسبه مالیات خود این موارد را به اطلاع اداره دارایی با مستندات کامل برسانند تا موضوع معافیت های مالیاتی شامل حال آنها بشود
مشاوره تنظیم اظهارنامه و دفاتر قانونی
دفاتر قانونی به دفاتر روزنامه و کل و مشاغل گفته می شود که هر مجموعه که شامل مالیات می شود باید روند مالی خود را در این دفتر ثبت و نگهداری کند. در ایران مالیات به دو صورت خوداظهاری یا علی الرأس محاسبه میگردد. در روش خوداظهاری شخص حقیقی یا حقوقی خود از طریق دفاتر قانونی اعلام مینمایند که چه مقدار درآمد داشته و چه مقدار باید مالیات پرداخت نماید بدو آنکه ممیزین و کارشناسان سازمان امور مالیاتی در محاسبه و دریافت مالیات، دخالت قابل توجهی داشته باشند. برای این منظور اظهارنامهای تکمیل کرده که شامل کل درآمدها و کل هزینه و استهلاک و حقوق کارمندان و …میباشد و پس از کسر معافیت مالیاتی، مبلغ مالیات سالیانه نیز محاسبه میگردد
مشاوره تنظیم لوایح و دفاعیه های مالیاتی
مودیان مالیاتی در صورت اعتراض به مبلغ مالیات پرداختی می بایست لایحه و دفاعیه مالیاتی خود را تنظیم و آن را برای هیئت حل اختلاف مالیاتی و سایر مراجع اداری ذیربطتنظیم و ارسال نمایند .لایحه دفاعیه , یکی از بهترین ابزار ها برای مودیان مالیاتی می باشد که برای دفاع از حق و حقوق مودی مورد استفاده قرار می گیرد.
مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی وحقوقی
مالیات بر درآمد یک نوع مالیات غیرمستقیم بوده که دولت بر با توجه به درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی بر آنها وضع میکند. اشخاص حقیقی شامل افراد و کسبهای هستند که به صورت شخصی اقدام به فعالیت اقتصادی کردهاند. اشخاص حقوقی نیز شامل شرکتها، موسسات و کسبوکارهای مختلف هستند
مشاوره در خصوص مالیات تکلیفی
همه اشخاص حقیقی و یا حقوقی مکلف به پرداخ مالیات می باشند اما به این معنی نیست که مالیات تکلیفی را پرداخت می کنند مالیات تکلیفی به مالیاتی گفته میشود که وظیفه پرداخت آن بر عهده فرد دیگری غیر از فرد پرداختکننده آن قرار دارد. به طور مثال، مالیات حقوق نوعی مالیات تکلیفی است که از حقوق کارگر کسر میشود اما توسط کارفرما به سازمان امور مالیاتی پرداخت میشود
مشاوره در خصوص مالیات بر درآمد اجاره
مالیات براجاره زیر مجموعه مالیات بر املاک می باشد . صاحبان املاک اجارهای چه تجاری؛چه مسکونی؛ چه اداری؛موظفاند که تا پایان تیر ماه هرسال اظهارنامهای را تنظیم کنند و طبق آن مالیات تعیین شده را به اداره مالیات همان جای که ملک او واقع شده به همراه اظهارنامه ارائه دهند.
مالیات بر حقوق
هر شخصی که شاغل به حساب بیاید و حقوق و دستمزد دریافت کند و همین طور از بیمه تامین اجتماعی استفاده کند، لازم است مقداری از درآمد خود را به وزارت دارایی و اقتصاد بپردازد که به آن مالیات بر حقوق می گویند. این مبلغ هر ساله با توجه به شرایط اقتصادی , میزان تولید در کشور و … تغییر می کند.
صورت معاملات خرید و فروش فصلی
همه سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی که خرید و فروش انجام می دهند، باید صورت آن را حداکثر تا یک ماه بعد از انجام معامله به سازمان امور مالیاتی ارسال کنند.
دفاع از اظهارنامه مالیاتی شرکت در دارایی
دفاع از اظهار نامه مالیاتی شرکت ها از مواردی می باشد که فرد می بایست تسلط کافی بر امور مالیاتی و حسابداری و همچنین تسلط کافی بر قوانین و لوایح داشته باشد
نحوه تنظیم گزارش های مورد نیاز ممیزین مالیاتی، ممیزین مالیات بر ارزش افزوده، سازمان تامین اجتماعی و حسابرسان
سعی این مجموعه و همکاران ما بر آن است تا با ارائه تجربیات خود در قالب مشاوره مالیاتی کمکی به بهبود کسب کار شما عزیزان کرده باشیم.